Suomen Lottaperinneliiton liittokokous 2022

Liittokokous Kainuun prikaatissa, Kajaanissa 8.-9.10.2022

Meillä on ainutlaatuinen mahdollisuus kokea kokousviikonlopun aikana ripaus varuskuntaelämää. Ethän jätä tätä elämystä väliin!

Saavu varuskuntaan tai ainakin Kajaaniin jo perjantaina 7.10., jotta kokouspäivän aikataulu ja muu ohjelma toteutuisi täsmällisesti. Majoittuminen varuskunnan ulkopuolella omakustanteisesti on mahdollista.

Alustavan ohjelman mukaan

  • perjantaina majoitumme tupiin (kussakin 10 sänkyä). Klo 19 on kaupungin vastaanotto Kajaanissa, Kaukametsän kulttuuri- ja kongressikeskuksessa. Bussikuljetus varuskunnasta kaupunkiin ja takaisin on varattu.
  • lauantaina nautimme aamupalan klo 8, jonka jälkeen kokouspäivän rutiinit sujuvat entiseen malliin. Ennen liittokokousta on päivien avaus klo 13 ja kokous alkaa klo 14. Illalla vietämme Lottajuhlaa, paikkana mahdollisesti Sotilaskoti.
  • sunnuntaina klo 10 ekumeeninen messu, lounas ja Lottaperinnejuhla klo 12.30–13.45

Ohjelma ja aikataulu tarkentuu vielä kesän jälkeen, kun tiedämme esim.  julkisen liikenteen aikataulut. Lottaperinne Pori ry/Helvi Walli suunnittelee yhteiskuljetusta reitillä TURKU    –    RAUMA   –   PORI   –   TAMPERE   –   JYVÄSKYLÄ   –   SUONENJOKI   –   KUOPIO   –   PIELAVESI   –   KAJAANI. Voisiko matkaa mukavammin ja paremmassa seurassa tehdä😀.

Kokouskutsu materiaaleineen ja ilmoittautumisohje lähetetään elokuun aikana.

Heli Eräkorpi
pääsihteeri, Suomen Lottaperinneliitto ry
e-mail toimisto(at)suomenlottaperinneliitto.fi
e-mail heli.erakorpi(at)suomenlottaperinneliitto.fi

p. 0400 215 614


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Siirry sivun alkuun
PAGE TOP