Lottaperinneyhdistys Huittisten seutu ry, Huittinen – Punkalaitumen jaosto, Punkalaidun

LOTTAPERINNEYHDISTYS HUITTISTEN SEUTU RY

06.05.2019 ma klo 13 Iltapäiväkahvit seurakunnan Helena-salissa.

Tervetuloa!

LOTTAPERINNEYHDISTYS HUITTISTEN SEUTU RY

TOIMINTAKERTOMUS 2018

Vuosikokous pidettiin 09.04.2018 seurakuntakeskuksen Helena-salissa. Lottien iltapäiväkahvitilaisuuksia oli 8 kertaa.

Hallitus kokoontui kahvitilaisuuksien jälkeen. Yhteyttä pidettiin myös puhelimitse sekä sähköpostin välityksellä.

Vuoden aikana lottia kohtasi kaksi suruviestiä. Huhtikuussa vietettiin yhdistyksen vanhimman jäsenen 107 vuotiaan Suoma Toikon ja kesäkuussa vanhimpiin kuuluvan Mirjam Pälän hautajaisia. Muutamia lottia oli kirkossa mukana. Laskettiin arkuille kukat.

Kesäkuussa lotat saivat kutsun kesäretkelle Airi ja Pertti Ala-Juuselan mökille. Ruokailun ja kahvittelun lisäksi saatiin nauttia kauniista kesäpäivästä ja virkistävästä yhdessäolosta. Iso kiitos!

Kesän retkeä oli toivottu Lotta-museoon ja jonnekin muuhun Järvenpään kuuluisaan paikkaan. Matka saatiin järjestetyksi ilmoittautumista vaille, mutta halukkaita matkaan ei ollutkaan kuin neljä-viisi. Ja niin matka oli peruutettava.

Loppukesästä lotilla oli mahdollisuus tilata ns. Talvisota-leipiä. Niitä tilattiin 200 kappaletta, joita sitten myytiin eri tilaisuuksissa lotille, veteraaneille ja muillekin halukkaille. Seurakunnasta löytyi pakastin, jossa leipiä voitiin säilyttää. Kiitos!

Entisten vuosien tapaan 30.11.18 lotat sytyttivät kynttilät sankarivainajien haudoille.

Osallistuttiin ”seurakunnan miesten” valmistamaan joulupäivälliseen 02.12.18

Lottien entinen kahvileipien tuoja on jäänyt eläkkeelle. Päätettiin, että hallituksen jäsenet parittain huolehtivat kahvituksesta. Tarjolla saa olla aina kahta lajia kahvileipää.